Biodroga MD tuotteet

BIODROGA MD tuotteet ja hoidot on kehitetty ihonhoitoon syvällisemmin perehtyneiden ammattilaisten tarpeisiin, eli heille, jotka haluavat ratkaista vaativammankin ihon ongelmia ja sitoutua omalta osaltaan asiakkaan ihonhoitoon koko ammattitaidollaan. Kaikki BIODROGA MD tuotesarjaa käyttävät kauneudenhoitoalan ammattilaiset ovat käyneet läpi Biodrogan oman tuote- ja hoitokoulutuksen.

BIODROGA MD on turvallinen hoitosarja käytettäväksi ennen ja jälkeen esteettisten toimenpiteiden. Tämä oli minulle sairaanhoitajana ensisijaisen tärkeää, koska tarjoan myös injektiomenetelmällä tehtävää vaativaa ihonhoitoa. Halusin, että turvallisuuden ja ammatillisuuden arvot jatkuvat kokonaisuutena minun hoitoni jälkeen asiakkaan kotiin hänelle räätälöidyksi ihonhoitorutiiniksi. Laillistettuna terveydenhuollon ammattilaisena halusin tarjota asiakkailleni vaativaan ihonhoitoon sopivaa tuotesarjaa, jonka voisin taata olevan tutkittu ja turvallinen kaikissa tilanteissa.

BIODROGA MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen. BIODROGA MD:n tuotteet hoitavat ihoasi ilman ärsyttäviä kemikaaleja, bioteknisten aktiiviaineiden avulla.

BIODROGA MD on tuotesarja, jonka kehityksessä on luotettu sekä tieteeseen että lääketieteeseen. Nämä "älykkäät" voiteet sisältävät kasvipohjaisia stimulantteja, tehokkaita vitamiineja, kollageenia rakentavia ja suojaavia tripeptidejä, tehokkaita kasviöljyjä ja kasviuutteita, ylellistä hyaluronihappoa luoden parhaan ihonhoitosarjan, joka torjuu iho-ongelmia innovatiivisilla raaka-aineyhdistelmillä. BIODROGA MD tuotesarjan kaikki tuotteet ovat tuoksuttomia tai ne sisältävät vain raaka-aineiden luonnollisia tuoksuja. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Sairaanhoitajana ja BIODROGA MD:n tuotteita itsekin käyttäneenä tämän tuotesarjan valinta asiakkaille oli minulle itsestäänselvyys.