Biorevitalisaatio


Biorevitalisaatio, tai toiselta nimeltään Skinbooster, on tehokas hyaluronihappohoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältä päin ja häivyttää juonteita nimenomaan sitomalla itseensä nestettä, jolloin ihosi saa kaivattua rakennetta, kiinteyttä ja kimmoisuutta. Skinbooster parantaa ihon laatua ja lisää ihon kiinteyttä.

Hyaluronihappo injektoidaan ihon sisään noin 2-2,5mm syvyyteen ohuella neulalla. Ihon sisään pistettynä hyaluronihappo voi toimia sille ominaisella tavalla eli sitoa itseensä kosteutta ja nuorentaa siten luonnollisella tavalla. Injektion avulla hyaluronihappo levittyy tasaisesti laajemmalle alueelle, lopputuloksena on kiinteä ja heleä iho.

Biorevitalisaatio käy kaikille ihotyypeille ja myös nuoremmalle iholle ennaltaehkäisemään hyaluronihapon luonnonmukaista vajentumista ja alkavaa ihon veltostumista. Itseasiassa hoidon voisi ajatella täydentävän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Hoito suunnitellaan ja valitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen hoito-ohjelma. Biorevitalisaatiossa keskitytään ihon hoitamiseen eikä kasvonpiirteiden muotoiluun, kuten esteettisellä täyteainehoidolla. Vaikka biorevitalisaation vaikutukset näkyvät nopeasti, suosittelemme kolmen kerran sarjahoitoa pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi.

Biorevitalisaatio soveltuu terveille aikuisille, naisille ja miehille. Biorevitalisaatiota varten tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Hoito ei sovellu raskaana olevalle eikä imettävälle naisille.

Jos sinulla on taipumusta herpes-infektioon, perussairauksia, lääkityksiä, autoimmuunisairaus, käynnissä oleva tai juuri päättynyt syöpähoito, vakavia allergioita, infektio tai jokin muu terveydentilassasi askarruttaa, ole yhteydessä meihin ennen hoitoajan varaamista. Mikäli hoitoaikasi peruuntuu ennen mainituista syistä, joudumme veloittamaan osan hoidon hinnasta.

Voit myös varata konsultaatioajan, jolloin varmistamme, että hoito sopii sinulle. Konsultaation hinta vähennetään toteutuneen hoidon hinnasta.