Skinbetter Science® tuotteetSkinbetter Science®tuotesarja on saatavilla vain terveydenhuollon ammattilaisilta.

Skinbetter Science® tuotesarjan tuotteet ovat useita kertoja palkittuja, tieteellistä tutkimusta ja tutkittua teknologiaa hyödyntävä laadukas ja tuloksia takaava ihonhoitosarja. Skinbetter-tuotteiden tieteellinen lähestymistapa edustaa vallankumouksellista muutosta ihonhoidossa. Skinbetter Sciense® on dermatologisesti testattu, ei-komedogeeninen, parabeeniton, ei testattu eläimillä, hajusteeton ja väriaineeton, gluteeniton, saippuaton ja sulfaatiton ihonhoitosarja. 


Skinbetter Sciense®- tuotesarja sopii erittäin hyvin esteettisten hoitojen yhteydessä ja esteettisten ja medikaalisten hoitojen jälkeen käytettäväksi, tuotesarjasta löytyy lisäksi hoitolassa tehtävät hoidot ja loistavat kotihoitotuotteet. Tämän tuotesarjan avulla viemme ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle ja saavutamme upeita tuloksia. Skinbetter Sciense tuotesarja on palkittu 35+  kertaa Beauty Awards  palkinnolla. Palkittuja tuotteita on useita.

 Sairaanhoitajana minulle on itsestäänselvyys, että voin tarjota asiakkailleni jotain näin upeaa, valitse sinäkin Skinbetter Sciense®, jos haluat yksinkertaistaa ihonhoitotuotteidesi määrän ja saada aikaan upeita tuloksia.