PRX-T33

PRX-T33

Ikääntynyt iho, ryppyjä, aknearpia?

 Haluatko raikkaamman ja kokonaisvaltaisesti virkeämmän ilmeen? 

Etkö halua neulallisia hoitoja tai pistoksia, mutta kaipaat tuloksia tai haluatko ottaa kaiken hyödyn irti pistohoidoista? 

Jos vastasit kyllä johonkin kysymykseen tämä hoito on sinulle oikea! 


PRX-T33 on uuden sukupolven Anti-age hoito, joka vastaa tarpeisiisi häivyttää juonteita ja ryppyjä, virkistää ihoa, hoitaa kuivuutta ja ihon veltostumista sekä häivyttää aknearpia ilman sivuvaikutuksia ja neuloja.

Kyseessä on ainutlaatuinen ihotautilääkärin kehittämä hoito, jonka patentoidulla koostumuksella stimuloidaan kollageenin tuotantoa ja syväkosteutetaan ihoa sekä palautetaan ihon nuorekkuutta. Hoidon kehittäminen perustuu vuosien tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. Sairaanhoitajana juuri nämä seikat saivat minut tutustumaan tähän hoitoon ja tarjoamaan PRX-T33 hoitoa Oulussa ja Ylivieskassa asiakkailleni. 

Hoidon teho perustuu kahden eri hapon ja vetyperoksidin yhdistelmään, joilla saadaan aikaan tehokkaat hoitotulokset vaurioittamatta ihoa. PRX-T33 hoitoa voi tehdä ympäri vuoden eikä se herkistä ihoa auringonvalolle, toipumisaika on lyhyt ja kaiken tarvitsemasi kotihoitoa varten saat mukaan hoitolasta. Itse hoidon ehtii tehdä jopa puolessa tunnissa, joten se sopii kiireiseenkin arkeen tai vaikka lounastuntihoidoksi.

Tämä hoito on loistavasti yhdistettävissä tehokkaaksi superhoidoksi yhdessä mikroneulauksen kanssa sekä luonnollisesti myös muihin hoitoihin, kuten syväkosteutukseen, mesoterapiaan tai biorevitalisaatioon. Hoito sopii myös loistavasti ennen juhlia tehtäväksi tuhkimohoidoksi, jolloin ihoa kiinteyttävä vaikutus saadaan aikaan heti, kun taas pysyvämmät tulokset tehdään luonnollisesti sarjahoidolla. 

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja tästä hoidosta. 

 PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ.