Profhilo®


Mitä Profhilo® on?

Profhilo® on biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen

Ennen Profhilo®-käsittelyä on yksi konsultaatiokäynti. Sen aikana keskustelemme asioista, joita sinun on hyvä tietää Profhilo®-valmisteesta. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Ota huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Kehittämämme BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely sopii kiireisellekin ja siitä palautuminen on nopeaa.

Profhilo®-käsittelyn tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6-8 kuukauden välein.

Profhilo® Haenkenium

Suosittelemme täydentämään pistoshoitoa Profhilo® Haenkenium -antioksidanttivoiteella. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo® Haenkenium

  • hidastaa ihon ikääntymistä
  • muodostaa suojaavan kerroksen herkälle ja rasittuneelle iholle
  • parantaa ihon koostumusta
  • kiinteyttää ja lisää kimmoisuutta

Profhilo®-käsittelyn tulokset

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.