Mikä ihmeen medikaalinen ihonhoito?

20.06.2021

Medikaalinen ihonhoito on pintaa syvemmältä tapahtuvaa ihonhoitoa, jossa ymmärretään ihon erityistarpeet solutasolta asti. Medikaalinen ihonhoito on tutkituilla ja tehokkailla, tieteellisesti toimivaksi todistetuilla raaka-aineilla tehtävää ihonhoitoa, joilla keskitytään ihon ongelman ratkaisemiseen. Kun puhutaan medikaalisesta ihonhoidosta, yhdistetään tuotteet ja hoidot lääketieteen, dermatologian ja kosmetologian kanssa yhteen. Tähän lisätään ammattitaito ihonhoidon perusteista, ihon rakenteesta, erilaisista ihotyypeistä ja ihon erityistarpeista läpi elämänvaiheiden. Ihoa hoidetaan tavoitteellisesti, pitkäjänteisesi ja ennen kaikkea tuloksellisesti, kohti ihoterveyttä.

Medikaalinen ihnhoito on

  • Ihonhoitoa pintaa syvemmältä
  • Solutason ihoterveyden edistämistä
  • Lääketieteellisyyden yhdistäminen ihon perushoitoon
  • Ihon erityistarpeiden ymmärtäminen läpi elämänkaaren

Oikotietä onneen ei ole

Medikaalinen ihonhoito onkin hyvin usein isomman kokonaisuuden suunnittelua, sillä oikotietä onneen ei ole. Ihonhoito vaatii myös asiakkaalta sitoutumista ja pohjatyötä kotona, jotta hoitojen tulos pysyy yllä. Painotankin yleensä ihonhoitorutiinien tärkeyttä ja kartoitan asiakkaan toiveita ja tarpeita heti alusta asti. Minun roolini on tehdä vaativaa ihonhoitoa ja ohjata sinua kotihoidossa, jotta pääsemme hyviin tuloksiin. Minä kuljen rinnallasi ihonhoitomatkallasi.

Medikaalisessa kauneushoitolassani käytetään ihonhoitosarjaa, jossa on hyödynnetty viimeisintä lääkinnällistä tutkimustietoa ihon tarvitsemista raaka-aineista. BiodrogaMD sarjassa hyödynnetään raaka-aineita, joiden teho voidaan todistaa tieteellisesti, tuotesarjassa käytetään esimerkiksi happoja ja entsyymejä, peptidejä, antioksidantteja ja vitamiineja.

Minun roolini sinun ihonhoitomatkallasi

  • Tapaan sinut hoitolassa ja kartoitamme sinun tarpeitasi
  • Muodostan ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden, yhdessä sinun kanssasi
  • Teen ihollesi sopivat hoidot hoitolassa
  • Autan sinut alkuun ihosi kotihoidossa ja tuen sinua
  • Voit aina kysyä minulta neuvoa ja ohjeita, en jätä sinua yksin

Kuinka edetä ihonhoidossa?

Kun tulet Terhisille, käymme ihan ensiksi läpi ihonhoitorutiinisi kotona. Kuuntelen toiveitasi ja pohdimme yhdessä sopivan ratkaisun sinun ihonhoitomatkasi starttiin. Etenemme ihonhoidossa sinun toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi mukaan luodulla suunnitelmalla. Tarjoan sinulle sopivia vaihtoehtoja palveluistani huomioiden sinun ihosi tarpeet ja sinun elämäntilanteesi isompana kokonaisuutena. Joskus vaihtoehtoja on useita, kaikki yhtä oikeita ja räätälöimme näistä sinulle sopivan kokonaisuuden. Sinun ihonhoitokokonaisuutesi on aina yksilöllisesti ajateltu kokonaisvaltaisuutta ajatellen.

Tervetuloa juuri sinun ihonhoitomatkallesi! 

Kirjoittaja ja kuvat: Terhi Leinonen