Mesoterapia


Mesoterapia on pistoshoito, jolla parannetaan ihon kuntoa ja ulkonäköä. Mesoterapialla on ihoa uudistava, elvyttävä ja heleyttävä vaikutus. Toimenpiteellä voidaan korjata esimerkiksi ikääntymisen tai elämäntapojen vuoksi veltostunutta ihoa, pigmenttimuutoksia ja joitain iho-ongelmia. Ihon tehtävänä on suojella elimistöämme, siksi aineiden imeytyminen ihon läpi on haastavampaa, kuin niiden pistäminen suoraan ihon sisään.

Mesoterapiassa ihon sisään noin 2mm syvyyteen viedään neulan avulla erilaisten aktiiviaineiden yhdiste, joka sisältää ihossa luontaisestikin esiintyviä aineita, jotka stimuloivat ihon uusiutumista, kiineyttävät, parantavat ihon kuntoa sekä lisäävät ihon elastisuutta. Mesoterapiassa ihoon voidaan injektoida esimerkiksi kymmenien vitaaminien, hivenaineiden, amonihappojen ja peptidien yhdistelmä. Mesoterapiassa käytettäväksi tuotteeksi voi valita myös hyaluronihappopitoisen tuotteen, jolloin ihoon saadaan lisäksi kevyt biorevitalisaatio ja hoitavan vaikutuksen lisäksi lopputulos on esteettinen. Hyaluronihappopitoinen tuote myös ennaltaehkäisee ryppyjä.

Mesoterapiassa neulan pistos myös vahvistaa ihon omaa elastaania ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Käytän mesoterapiassa Bioformula® -sarjan tuotteita, joilla on myös kiinteyttävä vaikutus ihoalueille, joissa näkyy veltostumisen merkkejä tai lihasmassan menetystä. Mesoterapialla ihollesi saavutetaan raikas ja nuorekas ilme. Ihanteellinen lopputulos hoidosta saadaan 4-6 kerran sarjahoitoina 7-14 vrk välein. Tuloksia ylläpitävä hoito suositellaan tehtävän 1-3 kertaa vuodessa. Jokaiselle asiakkaalle kartoitetaan ihon ominaisuuksien mukaan henkilökohtainen hoito-ohjelma.