Mesoterapia 

Viscoderm® skinkò e - Mesoterapiahoito

Mesoterapia on pistoshoito, jolla parannetaan ihon kuntoa ja ulkonäköä. Mesoterapialla on ihoa uudistava, elvyttävä ja heleyttävä vaikutus. Toimenpiteellä voidaan korjata esimerkiksi ikääntymisen tai elämäntapojen vuoksi veltostunutta ihoa, pigmenttimuutoksia ja joitain iho-ongelmia. Ihon tehtävänä on suojella elimistöämme, siksi aineiden imeytyminen ihon läpi on haastavampaa, kuin niiden pistäminen suoraan ihon sisään.

Mesoterapiassa ihon sisään viedään neulan avulla erilaisten aktiiviaineiden yhdiste, joka sisältää ihossa luontaisestikin esiintyviä aineita, jotka stimuloivat ihon uusiutumista, kiinteyttävät, parantavat ihon kuntoa sekä lisäävät ihon elastisuutta. Mesoterapiassa ihoon voidaan injektoida esimerkiksi kymmenien vitaaminien, hivenaineiden, amonihappojen ja peptidien yhdistelmä. Mesoterapiassa käytettävässä tuotteessa on myös hyaluronihappoa, jolloin ihoon saadaan lisäksi kevyt biorevitalisaatio ja hoitavan vaikutuksen lisäksi lopputulos on esteettinen. Hyaluronihappopitoinen tuote myös ennaltaehkäisee ikääntymismuutoksia.

Mesoterapiassa neulan pistos myös vahvistaa ihon omaa elastaania ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Mesoterapia myös ehkäisee ja hoitaa UV-säteilystä johtuvia vaurioita, kuten pigmenttimuutoksia ihollasi. Käytän mesoterapiassa Viscoderm® skinkò e  -sarjaa.  Mesoterapialla ihollesi saavutetaan raikas ja nuorekas ilme. Ihanteellinen lopputulos hoidosta saadaan  4 kerran sarjahoitoina, joka tehdään 2-4 viikon välein.  Jokaiselle asiakkaalle kartoitetaan ihon ominaisuuksien mukaan henkilökohtainen ihonhoito-ohjelma. Tämä hoito voidaan tehdä silmänympärysalueelle, kasvoille, kaulalle, decolteelle ja kämmenselkiin. Viscoderm® skinkò e hoito edellyttää aina konsultaation sairaanhoitajan luona hoitolassamme.