"Tuloksellista ihonhoitoa"

Palvelumme Sinulle

Meillä jokainen saa aina ainutlaatuisen rentouttavan kokemuksen upeissa puitteissa, sekä aidon kohtaamisen lämpimästi ja arvostavasti.

Biodroga MD happohoidot

BIODROGA MD™ happohoidot ovat erinomainen valinta moniin iho-ongelmiin. Yksilölliseti valittu hoito laajalla happovalikoimalla sekä erilaisilla happotyypeillä antaa erinomaiset tulokset hoidolle.

Biodroga MD kasvohoidot

Nämä medikaaliset kasvohoidot ovat oikea valinta moniin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtaalle-, kosteusköyhälle-, ikääntyvälle tai erityisen herkälle iholle. BiodrogaMD™ on vastaus myös myös couperoottisen ihon hoitamiseen sekä nuoren ihon hoitoon.

Biodroga MD mikroneulaus

Mikroneulaus on ihoa voimakkaasti uudistava hoito. Mikroneulaus on tehokas hoito, kun haluat hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä, häivyttää arpia tai hyperpigmentaatiota. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa, kirkastaa, heleyttää ja uudistaa ihoa.

Biodroga MD tuotteet

BIODROGA MD tuotteet ja hoidot on kehitetty ihonhoitoon syvällisemmin perehtyneiden ammattilaisten tarpeisiin, eli heille, jotka haluavat ratkaista vaativammankin ihon ongelmia ja sitoutua omalta osaltaan asiakkaan ihonhoitoon koko ammattitaidollaan.

Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio, tai toiselta nimeltään Skinbooster, on tehokas hyaluronihappohoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältä päin ja häivyttää juonteita nimenomaan sitomalla itseensä nestettä, jolloin ihosi saa kaivattua rakennetta, kiinteyttä ja kimmoisuutta. Skinbooster parantaa ihon laatua ja lisää ihon kiinteyttä.

Mesoterapia

Mesoterapia on pistoshoito, jolla parannetaan ihon kuntoa ja ulkonäköä. Mesoterapialla on ihoa uudistava, elvyttävä ja heleyttävä vaikutus. Toimenpiteellä voidaan korjata esimerkiksi ikääntymisen tai elämäntapojen vuoksi veltostunutta ihoa, pigmenttimuutoksia ja joitain iho-ongelmia.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidossa ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, jolla voidaan muotoilla ja ehostaa haluttua kohtaa kasvoista. Suosittuja täyteainehoitoja ovat esimerkiksi huulten muotoilu ja täyttö, otsan alueen juonteiden häivytys ja syvien uurteiden silottaminen eri puolella kasvoja.

Konsultaatio

Konsultaatiossa voimme laatia juuri sinun ihollesi sopivan hoito-ohjelman, sinun ihonhoitopolkusi, ja valita sinulle sopivat ihonhoitotuotteet. Konsultaation voit varata myös silloin, jos et ole ihan varma, mitä juuri sinun ihosi tarvitsee tai jos haluat lisätietoa hoidoistani medikaalisen ihonhoidon tai esteettisten hoitojen valikoimassa.