Täyteainehoidot


Täyteainehoidot ovat kasvattaneet suosiotaan kauneudenhoidossa niiden helppouden ja asiakkaalle vaivattoman luonteensa vuoksi. Esteettiset täyteainehoidot eivät vaadi pitkää toipumisaikaa, ja hoidon tulokset ovatkin pääasiassa nähtävissä välittömästi.

Täyteainehoidoilla päästään tehokkaaseen, mutta luonnolliseen lopputulokseen, kun tavoitellaan sileämpää, täyteläisempää ja hoidetun näköistä, nuorekasta lopputulosta luonnollisesti.

Täyteainehoito on turvallinen, nykyaikainen ja ei-kirurginen keino häivyttää juonteita ja uurteita. Täyteainehoidoilla voidaan myös muokata haluttua kasvojen aluetta; esimerkiksi muotoilla huulien linjoja ja täyteläistää niitä, korjata uurteita ja juonteita ja silottaa iän mukanaan tuomia ryppyjä tai alaspäin painuvia piirteitä kasvoissa.

Täyteainehoidot ovat turvallisia oikein tehtynä. Täyteainehoitoja annettaessa vaaditaan hyvää aseptiikan osaamista ja aseptisen työskentelytavan noudattamista, koska täyteainehoidossa läpäistään iho neulalla. Toimimalla puhtaasti ja aseptisesti jokaisessa hoidon vaiheessa, voidaan välttää hoitoon liittyviä riskejä ja komplikaatioita.

Meillä täyteainehoidossa käytetään vain turvallisia ja tutkittuja tuotteita. Käytössämme on synteettinen (ei eläinperäinen) hyaluronihappo, jonka valmistuksessa ei käytetä eläinkokeita, säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Käyttämäni tuotteet ovat laadukkaita ja tulevat luotettavilta valmistajilta. (Aliaxin / IBSA)