Terhiset

Tietoa meistä

Olen laillistettu sairaanhoitaja, sertifioitu täyteainehoitaja ja kosmetologiopiskelija. Tarjoan medikaalista ihonhoitoa Oulussa sekä injektiohoidoin että medikaalisen ihonhoidon menetelmin.  Hyaluronihappopistoshoidot kuuluvat hoitovalikoimiini Oulussa ja Ylivieskassa. Lisäksi teen Skinbooster-hoitoa eli ihon biorevitalisaatiota ja mesoterapiaa laadukkailla ja turvallisilla tuotteilla. Käytän skinbooster-hoidossa hyaluronihappoa ja mesoterapiassa hyaluronihapon, vitamiinien ja aminohappojen yhdistelmää, jotka hoitavat kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.

Minulla on kahdeksan vuoden työkokemus sairaanhoitajan työstä leikkaussalista ja teho-osastolta. Olen suorittanut sekä perioperatiivisen- että sisätautikirurgisen suuntautumisvaihtoehdon sairaanhoitajaopinnoissani. Yritykseni arvoihin kuuluukin vahvasti korkea aseptiikka, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Kaikki tarjoamani hoidot suunnitellaan asiakaslähtöisesti yhdessä sinun kanssasi. Arvostan kiireettömyyttä ja aitoa kohtaamista. Hoitoon tullessasi voit olla varma siitä, että sinut kohdataan yksilöllisesti. Medikaalinen ihonhoito tai esteettinen hoito suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi kautta.

Koska toimin vastuullisesti ja ammattitaidolla, kaikki asiakkaani ovat potilasvakuutettuja. Potilasvakuutuksen voi saada vain laillistettu terveydenhuoltoalan ammattilainen.